1739

Questions? Please contact us at thebarefoothaven@gmail.com. Thank you.


Start Time Class Instructor
Friday - August 18
10:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Deb
5:30pm
Happy Hour Yoga - Mixed Level
  60 minutes
Robin
Saturday - August 19
7:30am
Slow Morning Flow - Level 1/2
  60 minutes
Alex
9:00am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
10:30am
Meditation
  60 minutes
Kristie
Sunday - August 20
9:30am
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jodi
10:00am
All Levels Vinyasa Flow at The Rock
The Umbrella Bar at The Rock, 7900 W. Crystal Ridge Drive, Franklin   60 minutes
Jo
5:45pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Monday - August 21
11:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Deb
12:15pm
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
5:30pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:00pm
Slow Flow & Stretch
  60 minutes
Jenny
Tuesday - August 22
11:00am
Kids Yoga
  60 minutes
Alisyn
1:00pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
4:00pm
Happy Hour Yoga at The Rock
The Umbrella Bar at The Rock, 7900 W. Crystal Ridge Drive, Franklin   60 minutes
Jo
4:45pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
6:00pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:15pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Wednesday - August 23
9:30am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
4:00pm
Meditation Class
  60 minutes
Mary
5:30pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:00pm
Vinyasa Flow - Level 2/3
  75 minutes
Rick
Thursday - August 24
9:45am
Slow Flow & Stretch
  60 minutes
Alex
6:00pm
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
7:15pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Friday - August 25
10:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Deb
5:30pm
Happy Hour Yoga - Mixed Level
  60 minutes
Robin
Saturday - August 26
7:30am
Slow Morning Flow - Level 1/2
  60 minutes
Alex
9:00am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
Sunday - August 27
9:30am
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jodi
10:00am
All Levels Vinyasa Flow at The Rock
The Umbrella Bar at The Rock, 7900 W. Crystal Ridge Drive, Franklin   60 minutes
Jo
5:45pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Monday - August 28
11:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Deb
12:15pm
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
5:30pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:00pm
Slow Flow & Stretch
  60 minutes
Alex
Tuesday - August 29
1:00pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
4:45pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
6:00pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:15pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Wednesday - August 30
9:30am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
5:30pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:00pm
Vinyasa Flow - Level 2/3
  75 minutes
Rick
Thursday - August 31
9:45am
Slow Flow & Stretch
  60 minutes
Alex
6:00pm
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
7:15pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Friday - September 1
10:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Deb
5:30pm
Happy Hour Yoga - Mixed Level
  60 minutes
Robin
Saturday - September 2
7:30am
Slow Morning Flow - Level 1/2
  60 minutes
Alex
9:00am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
Sunday - September 3
9:30am
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jodi
5:45pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Monday - September 4
11:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Deb
12:15pm
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
5:30pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:00pm
Slow Flow & Stretch
  60 minutes
Alex
Tuesday - September 5
1:00pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
4:45pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
6:00pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:15pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Wednesday - September 6
9:30am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
5:30pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:00pm
Vinyasa Flow - Level 2/3
  75 minutes
Rick
Thursday - September 7
9:45am
Slow Flow & Stretch
  60 minutes
Alex
6:00pm
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
7:15pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Friday - September 8
10:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Kelly
5:30pm
Happy Hour Yoga - Mixed Level
  60 minutes
Robin
Saturday - September 9
7:30am
Slow Morning Flow - Level 1/2
  60 minutes
Alex
9:00am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
Sunday - September 10
9:30am
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jodi
5:45pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Monday - September 11
11:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Kelly
12:15pm
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
5:30pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
6:30pm
vin+yin+zin
Vintage 38, 5648 Broad Street, Greendale   75 minutes
Lauren
7:00pm
Slow Flow & Stretch
  60 minutes
Alex
Tuesday - September 12
1:00pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
4:45pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
6:00pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:15pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Wednesday - September 13
9:30am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
5:30pm
Vinyasa Flow - Level 1/2
  60 minutes
Jenny
7:00pm
Vinyasa Flow - Level 2/3
  75 minutes
Rick
Thursday - September 14
9:45am
Slow Flow & Stretch
  60 minutes
Alex
6:00pm
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary
7:15pm
Essential Yoga Flow - Mixed Level
  75 minutes
Cassie
Friday - September 15
10:00am
Gentle Yoga
  60 minutes
Deb
5:30pm
Happy Hour Yoga - Mixed Level
  60 minutes
Robin
Saturday - September 16
7:30am
Slow Morning Flow - Level 1/2
  60 minutes
Alex
9:00am
Yoga Basics - Level 1
  60 minutes
Mary

Online class reservations and pass tracking by Punchpass


The Barefoot Haven Schedule